Netes Játékok » Vicces Játékok
7.1 / 10 - 5188

Vicces Játékok

Ezek a játékok csak a mókáról szólnak! Itt nem találsz vérszomjas ellenségeket, vagy bonyolult stratégiát igénylő játékokat! Itt lazíthatsz, játszhatsz Idegesség Levezető játékokat vagy a Dobj Dolgok játékokban kilőhetsz dolgokat olyan messzire, amilyen messzire csak tudsz. Ezek a játékok mind a szórakozásról és stresszoldásról szólnak! Jó szórakozást!

Olyan játékot keresel, ami megnevettet? Mi széles választékban kínálunk olyan vicces játékokat, amiken megszakadsz a nevetéstől. Persze nem szó szerint, de érted, miről van szó. Komolyan, ha szükséged van egy kis vidámságra, ezek a játékok biztosan mosolyt varázsolnak az arcodra. A Dobj Dolgokat, a Ne Kapjanak El és a Vicces Arcok csak néhány a különböző online játszható vicces játékból. Gondosan választjuk ki összes játékunkat, hogy a legjobb online flash játékokat kínáljuk neked. Nem akarjuk, hogy azzal vesztegetsd az idődet, hogy olyan alsó kategóriás játékokon verekedd át magad, amelyek nem is igazán viccesek.
Ha az alpári humort kedveled, biztosan érdekelnek az A Pattanások Eltűnnek! és a Pee Drunk játékok! Mindkettő vicces bizonyos típusú emberek számára. Ha ezek nem a te stílusod, próbáld ki az Idegesség Levezeto Játékok-at, ilyen például a Kevin Federline. Az Állatok A Városban egy másik játék, amelyet nagyon sokan kedvelnek. A vicces állatarcok szakadatlan szórakozást nyújtanak. Ez a flash játék abban különleges, hogy egy kérdőívet kell kitöltened, és az állat arca mutatja, milyen hangulatban vagy. Ez egy alapjáték, de biztosan megmosolyogtat.