Netes Játékok » TV & Filmek
8.3 / 10 - 14548

TV & Filmek

Ebben a kategóriában kedvenc filmjeidre és televíziós show-jaidra alapozott játékokat játszhatsz. Játssz, mint Spongyabob és juss végig a kalandjain, vagy mentsd meg Townsvillet mint az egyik Pindúr Pandúr lány!

Ha az a típusú ember vagy, aki ha megnéz egy filmet be is szeretne kapcsolódni a cselekménybe, a mi híres TV-karaktereken alapuló flash játék válogatásunkkal megteheted. A Ben 10 és a Spongyabob két népszerű sorozat, és megvan a saját kategóriájuk. A Spongebob játékok nem gyermekek számára készültek. Sok felnőtt kellemes időtöltésnek találja majd őket.
A mozisikereken és TV-show-kon alapuló videojátékokkal te irányíthatod a sztárokat, és saját kedved szerint alakíthatod a történetet. Mindig is szerettél volna Batman bőrébe bújni és megmenteni Gotham városát a teljes pusztulástól? Most megteheted! Még a Toy Story filmeken alapuló ingyenes játékaink is vannak… és ez csak a kezdet! Ha van egy kedvenc filmed vagy TV-show-d, jó esélyed van rá, hogy nekünk van egy ráépülő játékunk. A Naruto Ultimate Biker egy jó példa erre. Ez a játék a sikeres anime TV-show-n alapul, és cselekmény kellős közepébe kerülsz vele biciklisként. Az anime rajzfilm rajongói számára ez a szórakoztató és addiktív játék órákig tartó szórakoztatást jelent - ingyen. És ez csak egy a sok rendelkezésre álló, különböző filmeken és TV-show-kon alapuló játékok közül.