Netes Játékok » Sport Játékok
8.2 / 10 - 10791

Sport Játékok

Te is egy igazi sportoló vagy, de esik az eső odakint? Én is, így most már mi is lenyűgözhetjük a közönséget a számítógép képernyője mögött. Csússz le a dombról a snowboardoddal, vagy csinálj meg egy hazafutást a Baseball Játékainkban! Ügyelj a kiszáradásra!

Akár az Tenisz, akár a Billiárd a kedvenced, szerintünk nekünk vannak a legjobb ingyenes flash sport játékaink. Ne aggódj, az összes fontosabb sportág játékait megtalálhatod, mint pl. az Kosárlabda és az Baseball játékokat. Még Rögbi játékunk is van! És ne felejtsd el a számos Dartsz játékunkat. A Biliárd egy klasszikus pool játék, amelyet ismersz és szeretsz. A szabályozók megkönnyítik az összes típusú lövés beállítását. Másrészt a Tenisz Játék lehetővé teszi a számítógép választását ellenfélként. Ne aggódj, a játéknak különböző nehézségi fokozatai vannak.
Ha szereted a focit, izgalmasnak találod a Penalty Shootout 2012 játékot. Amellett hogy egyszerű, nagyon izgalmas, és a neved felkerülhet a toplistára. A nemzetiséged kiválasztása után felváltva leszel csatár és kapus. A Sport Játékok élvezetesek, mert átélheted a sport minden izgalmát a következő nap fájó izmok nélkül. Ezeknek a játékoknak az online és ingyenes változata veríték nélkül enged lazítani egy kicsit. Mindegy, milyen szinten vannak a képességeid, ha sportjátékos vagy, itt találhatsz magadnak valamit.