Netes Játékok » Repülös Játékok
8.5 / 10 - 3593

Repülös Játékok

Ki ne akarna pilóta lenni fiatal korában? Most átélheted ezt az álmot! Ebben a kategóriában egy csomó különböző Repülős játék fogad téged. Vannak játékok, ahol nagyon óvatosan kell leszállnod a repülőgépeddel. Viszont ha inkább a vakmerő Top Gun típus vagy, akkor feltétlenül ki kell próbálnod az egyik Levegő Harci játékot!

A repülés órákig tartó szórakozást nyújt, miközben szó szerint beteljesítheted a repülés iránti vágyadat. Mindegy, hogy csak a felhők között szeretnél-e repülni egy általad választott repülőgépen, vagy éppen néhány közelharcban szeretnél résztvenni, minden fotel-pilótának kínálunk valamit. Nagy kedvenceink közé tartozik a Biztonságos Föld, a Raiden X és a Gyüjts és repülj. Ha ezek egyike sem kelti fel az érdeklődésedet, itt van még az Légiharc, a Helikopter és a Mutatv, hogy kalandozhass a levegőben. Mindegy, milyen típusú repülést szeretsz, a mi online videojátékaink a fellegekbe repítenek.
A Bomber at War egy az általunk kínált játékok közül. A Bomber at War játékban küldetésed az, hogy megsemmisítsd az ellenséget a bombázóddal. Szintlépéskor nagyobb bombákat szerezhetsz, melyek sokkal hatékonyabbak. A repülődet is fejlesztheted. El tudsz jutni a végső küldetésig? A H.A.W.X. 2 egy másik nagyon izgalmas Légiharc klasszikus. A történet alapját részben egy híres író szolgáltatta. Egy repülőgép hordozóról szállsz fel, és a cél az, hogy veszteségeket okozz az ellenségnek. És hidd el, nagyon sok a rombolnivaló. A Skies Of War nagyon hasonló ehhez, de néhány játékos jobban kedveli.