Netes Játékok » Mászkálós Játékok
8.3 / 10 - 65535

Mászkálós Játékok

Élvezd a sokféle Mászkálós játékainkat. Megvan minden az akciódús fuss-és-lőj játékoktól egészen a Márió stílusú mászkálós játékokig! Ezek a játékok garantálják a több órányi szórakozást!

Ha régimódi játékos vagy, meg fogsz őrülni a platform játék kollekciónkért. Akár az oldalnézetes játékokat (mint Máriós Játékok vagy Sonic) kedveled, akár az Ugorj és Löjj vagy éppen a Ugorj a csúcsra a kedvenced, ezek a játékok visszrepítenek az időben. Az ingyenes online konzol játékokkal sokak számára egy álom vált valóra. Ha te közéjük tartozol, nem is lesz szükséged ellenőrre, hogy beszállj az akcióba. Az olyan játékok, mint a Mario Boxing, a Super Mario Cross Game, és a bizonyítják, hogy mekkora figyelmet fordítunk weboldalunk játékainak minőségére.
RunRun
89%
Az igazán remek dolog platform játékaink kollekciójában az, hogy igazán sokrétű. Például találhatsz olyan játékot, mint az Gombászka 1 - amelynek egyébként két folytatása is van -, amiben a történet egy kicsit bolondos, de a játék sok különboző szinten játszható. Van olyan játék is, mint pl. a Nő Felül. A Raze legyőzése egy kis időt igénybe vehet. 15 különböző szint tele kalandokkal: ezzel el kell töltened egy kis időt. Az egyik legnagyszerűbb dolog az, hogy ha túljutsz a humán hadjáraton, feloldod a földönkívüli hadjáratot és úgy játszhatsz, mint a másik oldal.
RazeRaze
88%