Netes Játékok » Klasszikus Játékok
8.1 / 10 - 5537

Klasszikus Játékok

Ez a legjobb hely a klasszikus játékok játszásához. Ha egy nyolcvanas évekbeli gyerek vagy, akkor valószínűleg játszottad a [tag 137] és a [tag 174] játékokat. Újabb klasszikusokat is, mint például a [tag 203] és [tag 106] is játszhatók itt. Ezek a játékok garantáltan visszavisznek az időben!

Az 1980-as évek gyermeke vagy, vagy talán az 1990-eseké? Ha igen, a konzol-generáció tagjaként imádni fogod a klasszikus videojáték-gyűjteményünket. A legjobb benne az, hogy ingyenesen játszhatod ezeket a flash játékokat anélkül, hogy egy fillért is elköltenél egy játékteremben vagy vennél egy konzolt. Minden itt van, amire szükséged van.
Mindenünk megvan a Space Invaders-től a Breakout-ig, és ami eközött elérhető. Míg néhány játékunk igazi és eredeti, sok olyan flash játékunk is van, amelyek az általad szeretett klasszikus vidojátékokat vették alapul és új életre keltették azokat. Például a klasszikus Pacman számos új, 2D-s és 3D-s verziója elérhető nálunk a szórakoztatásotokra. Ha belefáradsz a pontok nyelésébe és a szellemek hajszolásába, még korábbra mehetsz az időben és élvezheted az egyszerű Pong játékot. Az első videojátékok egyikeként, a Pong nagy siker volt az 1970-es évek végén és az 1980-as években. Menj vissza az időben, és játssz ezzel a nagyszerű játékkal ingyenesen online. Mindenki számára kínálunk klasszikus videojátékokat, többek között a Zombie Invaders 2-t, amely a klasszikus Space Invadersen alapul.