Netes Játékok » Kirakós Játékok
8.7 / 10 - 29240

Kirakós Játékok

Hívd ki magad ezekkel a laza kirakós játékokat. Egy ilyen nagy kirakós játék gyűjteménnyel te leszel a legokosabb férfi, vagy nő, miután befejezted mindet! Ideje az agyadat használni, és megoldani ezeket a rejtvényeket!

Ha szereted a feladványokat, szerencséd van. Van jó néhány agytekervénypróbáló feladványunk, amelyek órákra lefoglalnak. Játszhatod a Egyezö Színek vagy akár a Match Shapes játékot. A kategória legkedveltebb flash játékai között van a Gold Strike, a A Váratlan Darabkái és a Sport Zuma. És ha szereted a Mahjong flash játékokat, azokat is megtalálod. A klasszikus kínai stratégiai csempejáték számos variációját kínáljuk. A ragyogó színek és a klassz csempék miatt a Mahjong Alchemy az egyik legnépszerűbb játék. A többi, mint pl. a Mahjong Tower szintén jó.
A feladványok egy másik típusába tartoznak a Találd meg a Kulönbségeket flash játékok. Ebbe a kategóriába tartozik pl. a Butterfly Fantasy és a Brave Kitten, mindkettő nagyszerű példája a Találd meg a Kulönbségeket játékoknak. Mindegyiknek saját művészeti stílusa van, eldöntheted, melyiket választod. A Kép Keresés játékok szintén szórakoztatóak. A feladványjátékok világában ezek azok a játékok, amelyeket mindenki szeret. Az Amsterdam Átka és a Golden Mask két jó példa az ilyen típusú játékokra. Ha szereted törni a fejedet, nézz körül, bármelyiket választhatod.