Netes Játékok » Kaland Játékok
7.8 / 10 - 7455

Kaland Játékok

Térj kalandra ezekkel a laza játékokkal. Ebben a kategóriában széles skálájú Kalandjátékokat kínálunk amik majd órákig lefoglalnak. Tudod irányítani a saját cégedet a Társaság Játékok szekcióban vagy megpróbálhatsz elmenekülni egy szobából a Menekülés Játékokban! Próbáld ki mindet!

Az online kalandjátékok a videojátékok megjelenése óta jelen vannak. Az RPG kalandoktól az oldalnézetes Máriós Játékok játékokig és Sonic platform játékokig, mi minden kalandoskedvű játékosnak kínálunk valamit. Még butácska Ugorj és fuss videojátékaink is vannak. Meg akarod ismerni a legjobb Kaland Játékok-at? Íme néhány kezdetnek. A Mushroomer egy csodálatos platformer játék nagyszerű grafikával, sok oldalnézetes feladvánnyal és kalanddal. Ha inkább a harc a te stílusod, próbáld ki a Swords And Sandals 2-t, amelyben egy arénában kell harcolnod a tapasztalat és a szintugrás megszerzéséért.
Az Ultimate Flash Sonic az egyik legjobb a Sonic gyűjteményünkben. Ez egy klasszikus platformer játék, amellyel újraélheted a letűnt idők videojátékait. Ne aggódj, a játék még mindig akciódús és tele van kalandokkal. A Hack Slash kibővült néhány új, beszerezhető fegyverrel és páncéllal, hogy karaktered jobb és jobb legyen miközben nagyobb és nagyobb szörnykkel harcolsz. Igen, ennek a játéknak a harc a központi eleme, de egyben kalandos is. Szerinted fel tudod verekedni magad a toplista élére?