Netes Játékok » Iskolás Játékok
8.4 / 10 - 4324

Iskolás Játékok

Ezek a játékok elsősorban a fiatalabb közönségnek szólnak. Megtudod előzni az osztálytársaidat azzal, hogy megtanulod a Világ országait és városait a Topográfia játékainkban, vagy egyszerűen csak élvezhetsz pár szuper színezős játékot!

Nem kell aggódnod az ingyenes flash játékaink tartalma miatt, a gyermekeknek szóló videojáték gyűjteményünk a legkisebbeket is szórakoztatja és boldoggá teszi. Mindenféle gyermekeknek való ingyenes játékunk van, többek között a Kifestôs Könyv és a Memória. Mindegy, mi az, amit a gyermeked szeret, jó esély van rá, hogy van olyan játékunk, amely megnevetteti és szórakoztatja őket. Teljes válogatásunk van a Dora Jatekok játékokból azoknak a fiúknak és lányoknak a számára, akik szeretik ezt a sikeres rajzfilmet.
Az egyik legjobb dolog a gyerekeknek szólól játékválogatásunkban az, hogy a többsége oktató jellegű. Bizony, a gyermeked egyszerre szórakozhat és tanulhat. Valójában sokan azt mondják, hogy ez a legjobb módja a tanulásnak, mert a tudás megmarad. Az Alpha Drive egy oktató jellegű játék, amely segít a gyerekeknek megtanulni az ábécét. A Coloring Princess egy másik nagy siker a lányok között. A játékban 72 különböző színnel színezhetnek a kicsik! A legjobb része az, hogy nincs rendetlenség vagy rendrakás, amikor befejezték. Egy hercegnő kiszínezése soha nem volt még ennyire szórakoztató. És ez csak egy, a sok ingyenes, gyermekeknek szóló flash játék közül, amelyet kínálunk.