Netes Játékok » Hálózati Játékok
8.4 / 10 - 3222

Hálózati Játékok

Az a típusú játékos vagy, aki nem szeret egyedül játszani? Most már nem is kell! Élvezd ezeket a hálózati játékokat, amelyek lehetővé teszik, hogy emberek szerte a világon játszhassák őket! Hívd ki őket egy versenyre, vagy próbáld meg lealázni őket az egyik lövöldözős játékunkban! Jó szórakozást!

Ha a többjátékos játékokat szereted, örömmel veheted tudomásul, hogy számos flash játékot kínálunk több játékos számára. Sok különböző Hálózati Játékok típusú játékunk van, amelyeket online és ingyen játszhatsz. Mindegy, milyen típusú játékokat kedvelsz, biztosan van valamink, ami tetszeni fog. A Goodgame Empire csak egy a többjátékos videojátékaink közül, de egyike a legnépszerúbbeknek. Ez egy flash stratégiai játék, amelyben apró darabokból építed fel birodalmadat. Szemmel kell tartanod a gazdaságodat, miközben terjeszkedsz és még harcolsz is másokkal a territóriumért. Ha élő személyek ellen küzdesz, még élvezetesebb a játék.
UMAGUMAG
75%
Nem mindegyik többjátékos játékunk szól a stratégiáról vagy háborúról. Valójában, a Goodgame Farmer játékunk nagyon népszerű az olyanok körében, akik szeretnek növényeket ültetni, figyelni a növekedésüket, betakarítani őket, miközben tapasztalatokat gyűjtenek és szinteket lépnek. Ez a többjátékos játék nagyon élvezetes és mentes a sok gyilkolástól. És ha valami kevésbé exotikusat szeretnél, próbáld ki a Goodgame Poker játékunkat. Ezt a klasszikus játékot játszhatod élő ellenfelek ellen. A játék legjobb része a blöffölés. Játszanod kell ahhoz, hogy értsd, mire gondolunk, és ha szereted a kártyajátékokat, ezt ki kell próbálnod.