Netes Játékok » Csajos Játékok
8.8 / 10 - 28671

Csajos Játékok

Ezekkel a Csajos játékokkal tudsz olyan játékokat játszani amelyeket a lányok szeretnek. Elmehetsz vásárolni, megcsináltathatod a körmeidet, vagy kisminkelhetsz egy hírességet! Akkor is játszhatod ezeket a játékokat, ha fiú vagy, nem fogjuk elmondani senkinek!

Nem, nem kell ahhoz nőnek lenned, hogy szeresd a lányoknak szóló játékainkat, de talán segíthet. A Főzős Játékok-tól a Éttermes Játékok-on át a Öltöztetős Játékok-ig mi mindenkinek kínálunk valamit. Ez csak néhány a legnépszerűbb katetóriák közül. Ezen kívül vannak Hírességek Öltöztetos játékaink és Szobarendezés flash játékaink is lányoknak, akik más jellegű tevékenységet szeretnek. A Fashion Nails Saloon játékban kiválaszthatod a körmöd, a körömlakkot és a matricákat, és káprázatos dizájnnal állhatsz elő. A legjobb része az, hogy nincs rendetlenség, amikor végzel, és hogy újra és újra megcsinálhatod a körmeid, amíg meg nem találod azt, ami igazán tetszik.
A Barbie Pink Room az egyik legjobb játék azoknak, akik szeretnek dekorálni és szobákat gyönyörűvé varázsolni. A sok különböző lehetőséggel órákra el tudsz veszni a játékban. Míg mindenki talán nem tudja megérteni ennek a flash játéknak a lényegét, szerintünk néhány lány imádni fogja a szobák megtervezését. A Richard Hammond Dress Up játékkal az avatarod külsejét tervezheted meg, ahogy te szeretnéd. Egyszerűen ki is nyomtathatod a felöltöztetett karaktered, ha elkészültél. Ez a játék elsősorban gyermekek számára készült, és egészen biztosan elszórakoztat egy darabig.