Netes Játékok » Asztali Játékok
8.6 / 10 - 65535

Asztali Játékok

Unod már az asztali játékokat a családoddal? Az apukád mindig ostoba vicceket mesél és a testvéred rögtön elhagyja az asztalt, amint észreveszi, hogy vesztésre áll? Most már játszhatod a kedvenc asztali játékaidat itt, online!

A klasszikus társasjátékok rajongói szerencsések. Sok különböző kedvencünk van, amire emlékezhetsz gyermekkorodból. Van jó néhány különböző kártyajátékunk is. Ezek az erőszak nélküli flash játékok nagyszerű szórakozást nyújtanak minden korú játékosnak. A családi játékest szórakoztató lehet, ha mindenki a saját játékát játszhatja. A Kártya árulós játékok egy másik alkategóriája a Asztali Játékok kategóriának, amelyet érdekesnek találhatsz. A gyűjtőkártya-játékok nagy élvezetesek lehetnek, és a mi ingyenes flash verziónkkal nem kell tonnányi pénzt költened a kártyák megszerzésére. Töltsd be a játékot és játssz. Ennyire egyszerű.
Vannak sokkal tradicionálisabb társasjátékaink is, mint pl. az Sakk Játékok, azoknak, akik kedvelik ezt a klasszikus stratégiai játékot. Mindegy, hogy a számítógép, vagy egy személy ellen játszol, egészen biztosan nagyszerű partitban veszel részt. A kártyajátékok közül nagyon ajánljuk a Goodgame Poker-t. Amikor ingyen regisztrálsz, személyreszabott dizájnt kap az avatarod a játékban. Ez nagyon hasznos, amikor blöffölni próbálsz. Igen, ez az ingyenes flash póker játék lehetővé teszi a blöffölést annak érdekében, hogy halomba rakd zsetonjaidat és nyerj.