Netes Játékok » Akció Játékok
9 / 10 - 24238

Akció Játékok

Próbáld ki az összes adrenalin dús Akció játékunkat. Ami itt található, az egy nagy gyűjtemény a legkülönbözőbb Akció játékokból. Áttudod lőni magad a különböző szinteken teli vérszomjas ellenségekkel, vagy megtudod védeni magad a bázisra behatolók ellen, te döntesz!

Szereted az akciót és az izgalmat a videojátékokban? Az ingyenes flash játékok egy olyan teljes válogatását biztosítjuk számodra, amelyek tele van különböző akciókkal. A vezetéstől a futáson át az kötélen himbálózásig, hogy megmentsd a hercegnőt, minden típusú akciójátékos azámára kínálunk valamit az Akció Játékok kategóriánkban.
Néhány ezek közül a játékok közül tartalmazhat erőszakot, de a harc a zombikkal vagy földönkívüliekkel nem feltétlenül rossz dolog! A vér mennyisége játékról játékra változik. Pihenésképpen sok olyan játékunk van, amelyek egyáltalán nem erőszakosak, mégis sok akciót tartalmaznak. Ha ezek érdekelnek, nézd meg játékainkat a Boxoló Játékok kategóriában. OK, talán ezek is erőszakosak egy kicsit. Bármikor megnézheted, milyen játékaink vannak az akciódús kategóriánkban. Akik a belső nézetű lövöldözős játékokat (FPS) kedvelik, azoknak ki kell próbálniuk az ingyenes flash FPS-t. A Green Beret Castle Assault játékkal az akció kellős közepébe pottyansz. A nagyszerű dolog ebben a játékban az, hogy szinteket léphetsz, és a játék egyre nehezebbé válik, de nem lehetetlen győzni. Ha van egy kis időd az öldöklésre, ez a játék éppen megfelelő, és garantálja az izgalmakat egy időre.