Netes Játékok » Ügyességi Játékok
8.7 / 10 - 12385

Ügyességi Játékok

Ezek az Ügyességi játékok letesztelik a játék készségedet egy csomó különböző célú játékban. Néhány játék megköveteli a tárgyak egyensúlyban való tartását. Más játékoknak klasszikusabb a témája, mint például a Tetrisnek. Próbáld ki őket, hogy leteszteld az ügyességedet a különböző műfajokban!

Rendelkezel a megfelelő képességekkel? Ha igen, imádni fogod az összes ingyenes flash játékot, amit kínálunk. A klasszikus Tetris Sprint játék leeső tégláitól a Civiballs játékig, ahol a labdákat kell megfelelő irányba gurítani, lehetőséged lesz arra, hogy egyszerre használd az agyadat és megmutasd képességeidet. Nem számít, hány éves vagy, ezekkel a játékokkal gyorsan múlik az idő. A Pac-xon egy játéktermi klasszikuson alapszik. Az útvesztőben pontokat nyelsz és üldözöd a szellemeket - vagy ők üldöznek téged! Ha eljutsz a játék legfelső szintjére, tényleg őrületes játékosi képességekkel rendelkezel.
Az egyszerűnek hangzó Run játékban a cél az akadályok kikerülése és a célbaérés. Az egyes szám első személy még intenzívebbé teszi ezt a POV flash játékot. Ez a játék bizonyítja, hogy nem mindegyik Ügyességi Játékok teremtetett egyformának! Ha már a klasszikus vidojátékoknál tartunk, mi a helyzet a Bubble Trouble játékkal? Ez az egyik legjobb képességpróbáló játék a nagy régiek közül, és még mindig nagyon élvezetes. Az elv egyszerű: durrantsd ki a lufikat, de ahogy játszol, látni fogod, hogy ez nem is annyira egyszerű, mint amilyennek tűnik.
RunRun
89%