Netes Játékok » Kirakós Játékok » Match 3 » Zuma
9 / 10 - 7404

Zuma

A Zuma játék lényege az, hogy legalább három gyöngyből létrehozz egy azonos színű hurkot egy nagy láncra való kilövéssel. Minél nagyobb a lánc, annál több pontot kapsz. Nagyon sok különböző változata van sok különböző színnel és tematikával. Az eredeti Zuma játék 2003-ban jelent meg a PopCap Games által, de amint láthatod, sok ingyenes flash változata létezik. Sok szerencsét!

HeruHeru
82%
Nem kell aggódnod, ha még nem hallottál a Zuma játékokról. A játékban egy gyöngyfüzér található. Legalább három megegyező színű gyöngynek kell lennie egymás mellett, hogy eltűnjenek. Ez összetetten hangzik, de igazából elég nagy móka. Ha szereted a buborék lövő játékokat, akkor jól elszórakozol majd ebben a kategóriában. A Fairy Town-ban egyeztetni kell a gyöngyöket. A játékmenet hasonlít az eredeti Zuna játékmenetéhez, de a Flash motor egy kis frissességet ad a játéknak. Szerintünk tetszeni fog ez neked, ha rajongója vagy a klasszikus párosítsd a színeket játéknak.
VoozVooz
80%
WraxWrax
79%
BruBru
78%
A sportrajongóknak a Sport Zuma egy jó választást jelent. Ez a játék az ékszerek és gyöngyök helyett labdákat használ különböző sportokból. Három megegyező labda felsorakoztatásával eltüntetheted őket a láncból. A játék le fog foglalni, ahogy a végső szintre próbálsz meg eljutni. A Flash Zuma-szerű játékainkat móka játszani online, bárhol is vagy. A legjobb, hogy díjmentesen élvezhetők. Ez azt jelenti, hogy annyit próbálhatsz ki a kategóriából, amennyit csak akarsz, anélkül, hogy egy hatalmas számlát halmoznál fel.