Netes Játékok » Online Játékok » Zenés Játékok
8.4 / 10 - 2626

Zenés Játékok

Alapítsd meg a saját zenekarodat ezekkel a laza zenés játékokkal. Doboljál, gitározz vagy zongorázz és szerkessz saját zenét. Ezekkel a játékokkal rocksztár lehetsz anélkül, hogy el kéne hagynod a saját szobádat!

A melódiák és dalszövegek szerelmesi flash Zenei játékainkkal együtt fognak dúdolni, és próbálják tartani a ritmust. Nagy választékunk van ebben a kategóriában, minden stílusú zenekedvelő játékos találhat valamit magának. Az alapoktól a fejlettebb szimulációkig biztosan mindenki talál valamit, ami kedvére való. A legjobb az bennük, hogy Zenei játékainkat ingyen játszhatod online.
Kezdetnek elnyerheti tetszésedet a Punk O Matic, mellyel létrehozhatod saját punk-rock zenekarodat. Szórakoztatóan hangzik? Rettentő élvezetes! Egy kicsit szelídebb játékért próbáld ki a Crazy Guitar Maniac 3-at, ami az alaposságodat teszteli, miközben megpróbálsz lejátszani egy hangot a gitáron, és megszerzed a lehető legmagasabb pontszámot. Minél többet játszol, annál jobban gitározol. Végül, a Zongorázz egy jó zenei szimulációs játék, ami szórakoztat. Mivel olyan sok Zenei flash játékot találsz egy helyen, szükséged lesz időre, hogy végigmenj mindegyiken, és megtaláld a kedvencedet. Mivel ingyenesek, gond nélkül kipróbálhatod mindegyiket, ha van időd. A zene szerelmesei, akik egyben játékosok is, egészen biztosan együtt fognak dúdolni ezekkel a játékokkal, és ritmusukra jár a lábuk.