Netes Játékok » Klasszikus Játékok » Zelda
7.7 / 10 - 6641

Zelda

A Zelda egy legendás videó játék sorozat amit eredetileg 1986-ban hozott létre a Nintendo két munkatársa Shigeru Miyamoto és Takashi Tezuka. Ezekben a játékokban a kalandor Link szerepében játszol, akinek gyakran az a feladata, hogy megmentse Zelda hercegnőt a gazember Ganondorftól. A játékok többnyire Hyrule földjén játszódnak. Összegyűjtöttük az összes ingyenes Zelda flash utánzatát a számodra!

A Flash Zelda-szerű játékaink órákon át elfognak szórakoztatni a különböző küldetésekkel, a magasabb szintre kerüléssel és természetesen a sok nagyszerű fegyverrel, páncéllal és mágikus tárggyal. Részben RPG és részben akció-adventúra, ezek a játékok még a legnagyobb játékosokat is kielégítik. A legjobb az egészben, hogy a játékok ebben a szekcióban ingyen játszhatóak. Egy kis klasszikus Zelda mókáért nézd meg a Zelda Abentuer-t, ha van egy kis időd és mélyebben be szeretnél csatlakozni a játék történetébe. A grafika elég jó, de ahogy tudod, az egész játék a történetről, rejtvényekről és a megnyerésre váró csatákról szól.

Egy másik nagyszerű cím ebben a szekcióban a Zelda Legend. Ismerős lehet neked ez a felülről nézős kalandjáték, viszont pár részről meglephet téged. Ha rajongója van a Link-nek, akkor muszáj kipróbálnod ezt a játékot és meggyőződnöd arról, hogy el tudsz jutni egészen a végére. A Zelda the Seeds of Darkness egy másik nagyszerű kalandjáték. Mint Link-nek, sok lénnyel kellesz harcolnod, jobb páncélt és fegyvereket kellesz gyűjtened és rejtvényeket kellesz megoldanod, hogy eljuthass a játék végére egy darabban.