Netes Játékok » Sport Játékok » Yetisport
8.8 / 10 - 1158

Yetisport

A Yetisport egy online játék sorozat ami a híres pingvin clubbing játékkal kezdődött 2004-ben. Azóta a franchise különböző játékok koncepciójában nyert alkalmazásra, vicces és rabul ejtő flash játék létrehozásában. Ne keress tovább, mivel már mindet összegyűjtöttünk a számodra. Jó szórakozást!

Vicces és addiktív Flash játékok után kutatsz? Akkor megtaláltad a megfelelő kategóriát. A Yetisports játékaink a híres 2004-es klubos pingvin játékon alapulnak. Az összes kalandot és izgalmat megkaphatod ezekkel a téma variációkkal - hideg terület és sok harc. A Üsd el a pingvint nagyon hasonlít arra a játékra amelyik a zsánert kezdte. A játékmenet egyszerű és intuitív, viszont sokat kellesz ahhoz gyakorolnod, hogy a lehető legmagasabb pontszámot elérd. Ez egy mókás és ostoba játék, amely majd elszórakoztat.

Egy másik szuper Yetisports játék a Bloody Seal Bounce. Ebben a játékban pingvint kell dobálnod a levegőbe amelynek úgy kell pattognia, hogy a legtöbb pontot szedje össze a számodra. Elég sokáig fogod játszani ezt a játékot ha elkezded. A Flamingo Drive-ben egy flamingót használsz a pingvin elütésére. Eltudod érni a legnagyobb távolságot egy kis stílussal is egy időben? Ez a játék kihívást jelent, viszont vicces és fergeteges is. Mint a többi Flash Yetisports játékot, ezt is ingyen játszhatod.