Netes Játékok » Akció Játékok » Xiao Xiao
8.9 / 10 - 2803

Xiao Xiao

A Xiao Xiao a kínai Zhu Zhiqiangtól származik 2001-ből. Ezekben az erőszakos játékokban az a feladatod, hogy pusztulást hozz a pálcika-ember társaidra mindenféle félelmetes harcművészeti mozdulat és fegyverzet által. Nem a gyenge szívűeknek szól!

Tetszenek a Flash pálcikaember játékok? Nálunk megtalálod a legjobb online pálcikaember játékokat, amelyeket ingyen játszhatsz. Minden típusú játékos számára van valamink, mindegy, hogy az akciót és a kalandot vagy inkább az agyat kihívó és stratégiát igénylő játékokért vagy oda. Kezdetnek próbáld ki a Electricman 2-t. Ha szeretted az Utcai Harcost vagy más konzolos verekedős játékot, akkor tuti élvezni fogod a két pálcikaember harcát a képernyőn. A grafika ezekben a játékokban jobb, mint gondolnád. Viszont a játékmenet az amiért újra és újra visszafogsz jönni játszani.
Ha tetszett a Mafia Wars, akkor tetszeni fog a Sindicate is. Ez a játék a felnőtt közönségnek szól, viszont ez az egy amiben bármilyen módon megpróbálhatod irányítani a várost! Megvan mindened ahhoz, hogy az alvilág királya legyél? Próbáld ki a Rage 3-t egy pálcikaember platform játékért. Azt fogod akarni, hogy a szintek örökké tartsanak. A jó hír az, hogy van pár rendes kihívás a játékban. Eltudsz jutni a végére? Csak a legjobb játékosok képesek erre.
CQCCQC
82%