Netes Játékok » Klasszikus Játékok » Worms
8.8 / 10 - 5297

Worms

A Worms sorozatok mind a nem annyira aranyos kis férgekről szólnak, akik teljesen elpusztítják egymást a legbetegebb fegyverekkel amiket csak el lehet képzelni. Ezek a gonosz kis senkiházik minden tőlük telhetőt megtesznek az ellenségeik felrobbantására és a környező terep-feledésbe merüléséhez. Noha türelmesen kivárják a sorukat. Az első Worms játék 1995-ben jelent meg az angol Team 17 által amely még az Amigára készült. Egy olyan sikeres műfajnak mint ennek mindig meglesznek a flash változatai is, amelyeket összegyűjtöttünk ezen az oldalon. Öld meg őket mind!

Online Worms játékokat keresel? Akkor a megfelelő helyre jöttél! Ebben a kategóriában a legjobb Flash Worms játékok vannak, amelyet mind díjmentesen játszhatsz online. Így van, annyit játszhatsz, amennyit csak akarsz, fizetés nélkül. Ez még szórakoztatóbbá teszi ezt a stratégiai játékot. A Big Battle Tanks hasonlít a Worms-re, viszont ebben óriási páncélozott járművek vannak. Légy felkészülve arra, hogy egy kis ideig elfog tartani az irányítás elsajátítása. Ha már megtanultad az alapokat, akkor eltölthetsz egy kis időt az összes szint kitisztításával. A játék egyre nehezebb lesz.
PicoPico
80%
Egy másik körökre bontott Worms típusú játékért próbáld ki a Territory War-t. A játék alapja egyszerű, de sok stratégiát igényel a játék befejezése. Kitudod adni a parancsokat, amelyekkel eljutsz a végső harcig? Egy kalóz kalandért próbáld ki a Raft Wars-t. A játék grafikája nagyon szép és maga a játék eléggé addiktív. Addig fogod akarni játszani a játékot, ameddig tökéletes nem leszel benne. Ez az egyik kedvenc Flash alapú játékunk, amely a klasszikus Worms-re épül.