Netes Játékok » Kirakós Játékok » Láncreakció » Virus Effect
8.8 / 10 - 947

Virus Effect

A Virus Effect játék lényege az, hogy a legnagyobb hadsereg irányítása a kezedben legyen, miután az összes lapot elhelyezted. Egy számozott lapkát fogsz kapni minden körben. Gondolj előre és keményen mielőtt egy lépést is tennél ebben a laza kirakós játék!

DeepDeep
82%
A Flash vírus hatás játék rajongók számára van valamink. Egy kis ideig tartott még ezeket a legjobb lap alapú stratégia játékokat összegyűjtöttük. Akármelyik játékot ebből a szekcióból ingyenesen játszhatod online, amikor csak van egy kis időd. De vigyázz, pár játék ezek közül nagyon addiktív! A Közelség játékban számozott lapokat helyezel el a táblára. Ha magasabb számod van, akkor te nyertél. Ha az összes lap le lett játszva, akkor a személy a legtöbb lappal nyer. Egyszerű játékról van szó, de nagyon rá lehet szokni. Légy kész arra, hogy pár órát elfogsz tölteni, még a legmagasabb pontszámot eléred.
A Phage Wars egy kis cella alapú játék. Alkalmazkodnod kell és át kell venned a rossz cellákat ahhoz, hogy növekedj és túlélj. A játék végén ha több cellád van, akkor nyersz. A fantasztikus grafikának és játékmenetnek hála ez a vírus hatás játék a kedvencünk. A kupakokra kellesz kattintanod a Cap And Pop-ban. Ha elégszer kattintasz rájuk akkor pukkannak, ami a környező kupakok pukkanását is eredményezni. A cél az, hogy a legkevesebb kattintás segítségével pukkantsd ki őket. A játék dinamikája nagyon jó és jó szórakozást is garantál.