Netes Játékok » Vicces Játékok » Vicces Arcok
8.6 / 10 - 5138

Vicces Arcok

Hozd létre a legviccesebb arcokat ezekkel a jó kis játékokkal. Csinálj Brad Pittnek egy görbe orrot vagy hatalmas füleket. Órákat tölthetsz el azzal, hogy a legjobb és legviccesebb arcokat hozod létre miután megoszthatod ezeket a barátaiddal!

Egy kis nevetésre van szükséged? Flash Vicces arc játékaink szórakoztatnak majd, és mosolyt csalnak az arcodra. Ezek az egyszerű játékok igazán megfelelőek kisebb gyerekeknek, de a nagyobbak is szórakoztatónak fogják majd találni őket. Mindegy, hány éves vagy, azok az őrült arckifejezések hihetetlenül jók! Ne próbáld visszafojtani a nevetésedet, ha a kategória valamelyik játékával játszol!
Kezdetnek ki kellene próbálnod az Állatok A Városban-t, amelyben egy aranyos kérdőív van a hangulatodról. Ha végeztél, egy vicces háziállat fogja elmondani, milyen napod is van. A nagyszerű az, hogy nap-nap után visszajöhetsz, hogy megnézd, ugyanaz az állat vagy-e, vagy változtál-e valamit. Mivel ingyenes, nem kell pénzt költened arra, hogy minden nap visszagyere. Legjobb Vicces arc játékaink közül kettő a Túrkáld Az Orrom és a Zöldségfej Öltöztetés. Mindkettő egy kicsit más, ezért azt javasoljuk, próbáld ki mindkettőt, hogy el tudd dönteni, melyiket szereted jobban. Mindegy, melyiket választod, szerintünk gyűjteményünk játékaival mindig mosolyogni fogsz, amint meglátod a vicces arckombinációkat, amiket megalkotsz a játék közben.