Netes Játékok » Szimulációs Játékok » Üzleti Játékok » Farmos Játékok
9.6 / 10 - 65535

Farmos Játékok

Megvan minden ahhoz, hogy igazi gazda legyél? Fejleszd fel a legnagyobb farmot, neveld fel a legszebb lovat és törődj a csordányi bárányoddal. A mezőgazdász élete nagyon nehéz lehet, orvvadászokra és a vadon élő állatokra is figyelned kell. Menedzseld a farmod jól, és tartsd az állatok boldogon, hogy te légy a legjobb gazda!

Szeretnél ültetni és betakarítani különböző növényeket - anélkül, hogy leizzadnál? A nagyszerű Flash farm szimulációs játékaink mindennel ellátnak, amire csak szükséged van. Sok időt töltöttünk azzal, hogy összegyűjtsük a legjobb Flash farm játékokat, amelyeket ingyen játszhatsz, online. Nem számít, hogy milyen játékmenet tetszik neked, mivel szinte biztos, hogy megtalálod a kedvedre valót ebben a kategóriában. A Family Barn játékban a családi tulajdonra kell vigyáznod. Tudod kezelni az összes részletet, hogy eljuthass a játék végső szakaszába? Ez a farmer játék nagyon addiktív, viszont el is lehet vele jól szórakozni.
Egy kicsit nagyobb méretű játékért próbáld ki a Smiley Deco Farm Field-t. Egy egész farmért felelsz, épületeket építesz, növényeket ültetsz el és a többi. A nagyon sok részlet teszi érdekessé és kihívóvá ezt a játékot. Egy másik egyszerű, de mókás farm szimulátor a Goodgame Farmer. Ebben a játékban meg kell szántani a mezőt, el kell ültetni a magokat és be kell takarítani a termést. Sok munkának hangzik ez, de nagy móka látni ahogy a magok fokozatosan kinőnek. Eltudsz jutni a játék végére?