Netes Játékok » Szimulációs Játékok » Üzleti Játékok » Menedzsment Játékok
8.9 / 10 - 6495

Menedzsment Játékok

Építsd meg a saját üzletedet ezekben a Menedzsment játékokban. Törődj egy autómosóval, építsd fel a saját hotelod, vagy hozd létre a saját vidám parkodat. Győződj meg róla, hogy elég pénzt keresel és, hogy az üzlet sikeres lesz! Jó szórakozást!

A saját üzletedet szeretnéd irányítani mint vezérigazgató vagy döntéshozó? Most ezt megteheted a legjobb Flash vállalat játék kollekciónkkal. Kicsi üzletektől egészen a nagy gyárakig és még azon túl is, van valami mindenki számára. A legjobb az egészben, hogy online játszhatod ezeket a játékokat, díjmentesen. Az egyik populáris játék ebben a kategóriában a Szépség Központ. Ebben a játékban egy szépség központot irányítasz. Boldoggá tudod tenni az összes vendéget? Mint egy munka szimulátor, sok szórakozást nyújt ez a játék. Ha tetszik a játék, akkor elgondolkozhatsz egy karrieren a vendéglátóiparban!
Egy másik fantasztikus Flash céges játék amelyet játszhat online a Marina. Egy kikötőért vagy felelős ebben a játékban. Mennyi pénzt tudsz keresni? Megvan mindened, ami egy vezetőnek szükséges az iparágban? Most kiderítheted. Ez a játék órákig elszórakoztat majd. Egy repülő szimulátor játék, amely akár tetszhet is, a Now Boarding. Ez a játék néhány szinten trükkös is lehet, de ha hideg fejjel és tisztán tudsz gondolkozni, akkor eljutsz egészen a végére. Nézz körbe, és látni fogod, hogy mindenki számára tudunk ajánlani egy céges játékot.