Netes Játékok » Verseny Játékok » Verseny
8.2 / 10 - 151

Verseny

Hívd ki magad és ellenfeleidet ezekben a laza Match Race játékokban. Vezethetsz hétköznapi autókat, vagy akár vitorlás hajókat is. Ha inkább a robotokat kedveled, akkor jó hírünk van, mivel azokkal is rendelkezünk! Próbáld ki mindet!

Autóktól hajókig és űrhajókig, a Flash verseny játékaink a vezetőülésbe helyeznek téged. Először is megvan a szükséges ügyességed? Minél jobban teljesítesz egy pályán, annál tovább fogsz tudni játszani. Némelyikben eljutni a végső pályáig nem is olyan könnyű. Az egyik legjobb flash versenyzős játékunk a Pirate Race. Ebben a versenyzős videojátékban egy kalóz vagy, akinek el kell jutni a kincsig és vissza, még az ellenfelei előtt. Ne aggódj, használhatsz kalóz módszereket a győzelem bebiztosítására.
Át kellesz gondolnod a stratégiát a vezetés közben a Ghost Racer játékban. Ahogy neked ütköznek az egészséged rögtön csökken. Kijavításokat szerezhetsz menet közben, hogy ne veszítsd el az életed. A cél az, hogy elintézd a többi versenyzőt a pálya közben. A piszokban való versenyzés nagyon nagy móka a Dirt Racers játékban. Tönkreteheted más versenyzők járgányát, de győződj meg arról, hogy nem okozol túl sok kárt a sajátodban. Ez a játék a homokban és piszokban való túlélésről szól. Megvan mindened ahhoz, hogy megnyerd a versenyeket?