Netes Játékok » Szimulációs Játékok » Üzleti Játékok » Éttermes Játékok
9.4 / 10 - 13976

Éttermes Játékok

Mindenki szeretne saját éttermet igazítani! Most te is megteheted az Éttermes játékaink segítségével. Törődj az ügyfeleiddel és szolgáld ki vacsoráikat és italaikat időben. Bizonyosodj meg róla, hogy az felszolgálóid gyorsak és, hogy az étel is kiváló. Ezzel elérheted, hogy a te éttermed legyen a leghíresebb a városban!

Megvan mindened ahhoz, hogy egy éttermet működtess? Ha szereted az ételt, az étkezést vagy akár a főzést, akkor a Flash étterem játékaink jó kedvcsinálóként szolgálnak majd. Néhány nagyon egyszerű, míg a többi kíván egy kis ügyességet, de van valami mindenki számára. A legjobb dolog ezekben a játékokban az, hogy az összeset ingyen játszhatod, online. Az egyik kedvenc online játszható éttermes Flash játékunk a Papa's Freezeria. Egy fagyizóért vagy felelős ebben, rendeléseket kell felvenned, fagylaltokat kell készítened amiket fel is kell szolgálni. Ezután az ügyfelek megeszik az alkotásodat és értékelik is.
A Serving Game játékban a játékmenet a vendégek felszolgálása körül forog. Megvan mindened ahhoz, hogy az összes rendelést felvedd a megfelelő emberektől a megfelelő asztaloknál anélkül, hogy panaszkodnának? Minél jobban csinálod, annál több pontot szerzel. Az édesszájúaknak a Yum Cookies lesz szórakoztató. Figyelmeztetés! Éhes leszel, ha ezt fogod játszani! Szerintünk jót fogsz szórakozni a főzéssel, tálalással és minden más teendővel bármelyik étterem gazdálkodós játékot is választod.