Netes Játékok » Kirakós Játékok » Aqua Energizer
8.3 / 10 - 2459

Aqua Energizer

Nyomj gömböket át a szinteken, és légy óvatos, nehogy elrontsd a esélyeidet arra, hogy kiegészíts őket. Elég okosnak kell lenned ahhoz, hogy sikeresen elvégezhesd ezeket a puzzle játékokat. Ne hagyj minket cserbe!

Nagyon sokféle Kirakós Játékok elérhető, de az Aqua Energizer flash játékok szerintünk különlegesek. Az elv egyszerű: kis gömböket kell áttolnod különböző szinteken, óvatosan, mert a szintek teljesítése egyre nehezebb és izgalmasabb. Figyelmeztetünk, hogy ezek a fejtörő játékok nem valók mindenkinek. Okosnak kell lenned ahhoz, hogy befejezd őket, különösen néhány pálya a legnehezebb szintekből kihívás. Megvan benned az, ami ehhez kell?

Ahhoz, hogy kitaláld, kezdj talán a Kincses Barlang játékkal, ami egyszerű. A billentyűzet használatával mozoghatsz és áshatsz, míg össze nem gyűjtöd a különböző tárgyakat és kincseket. Ha azt gondolod, hogy ez könnyű, nagyon is tévedsz. Míg az első néhány szinten könnyedén túljuthatsz, szerintünk a későbbi szinteket sokkal nagyobb kihívásnak találhatod. Nem mindenki lesz képes teljesen befejezni ezeket a játékokat. Benned megvan, amire ehhez szükség van? Mind a Arany Pánik, mind az Acno's Energizer szintén jó példája a nagyszerű flash Aqua Energizer játékokank, amelyeket kínálunk. Miért vesztegetnéd a pénzed nagyra tartott számítógépes játékokra, amikor ingyen online játékban ingyen megkaphatod a golyókészletedet. Ha van időd, nálunk megvannak azok a játékok, amelyek elfoglalnak.