Netes Játékok » Akció Játékok » Lövöldözés » Védd meg a bázisod
9 / 10 - 2922

Védd meg a bázisod

Védd meg a bázisodat egy végtelen mennyiségű támadó ellen. Használd a megfelelő stratégiát az ellenségek leküzdésére, akik szétakarják tépni a bázisodat. Ezekkel az akció-dús játékokkal órákat tölthetsz el, hogy kifejleszd a legjobb védelmet a bázisod számára és hogy győzzél!

A Védd a Bázidod flash játékokban a stratégiai és háborús játékok kedvelői csapataiknak adnak parancsokat órák hosszatt, hogy irányítsák a védelmet és próbálják megtartani jogos tulajdonukat. Bár ez egyszerűnek hangzik, a szintek nehezednek, ahogy haladsz előre. Ez azt jelenti, hogy idejében el kell sajátítanod az alapokat ahhoz, hogy megtanuld, hogy használd a rendelkezésedre álló eszközöket a védelmedre.
Ha nem tudod, hol kezdd el, próbáld meg talán a Green Beret Castle Assault-t. Ebben egy kastélyt védelmezel, és meg kell semmisítened az ellenséget minden rendelkezésedre álló védekezéssel és fegyverrel. De gyorsnak kell lenned, mert az ellenség károkat okoz a kastélyodban és végül lerombolhatja, ami számodra a játék végét jelenti. Képes vagy a túlélésre a különböző szinteken? Két másik népszerű Vádd a Bázisod flash játékunk az Endless War Defense és a Léggömb Invázió. Bármelyiket is választod az online játékra, nyugodtan pihenhetsz abban a tudatban, hogy nem költesz pénzt arra, hogy órákat tölts a tulajdonod védelmével. Ha elég jó vagy, a toplistára is felkerülhetsz. Megvan benned az, ami ehhez kell?