Netes Játékok » Akció Játékok » Harcos Játékok » Utcai Harcos
8.7 / 10 - 785

Utcai Harcos

Ebben a kategóriában minden játék az eredeti 1987-es Capcom játékon alapul. Ez a harci játék az időzítésről és a harci torna csúcsának az eléréséről szól. Ezek a játékok mind ezen az elven alapulnak. Sok szórakoztató küzdelmet kívánunk!

Ha rajongsz a Flash Utcai Harcos játékokért, akkor szeretni fogod az összes nagy nevet ebben a szekcióban. Az összeset díjmentesen játszhatod, online. A sok különböző típusú harci játékokkal, nálunk mindenki talál valamit a számára. Nem számít, hogy mennyire vagy ügyes vagy milyen típusú játékmenetet kedvelsz, garantáltan lesz valami a számodra. A Fierce Fighter-ben el kell jutnod egészen a játék végére azzal, hogy legyőzöd az ellenfeleidet egyenként. Ugyan az eredeti Utcai Harcos játékra van alapozva, de ennek a játéknak megvan a saját szereposztása - jó fiúk és rossz fiúk. Az összesnek megvan a saját egyedi mozgása.
HoboHobo
84%
Egy csöppet más élményért próbáld ki a Hero Fighter-t. Ebben az Utcai Harcos Flash játékban az ellenfeleidet a szokásos mozgások gyakorlásával kell legyőznöd - támadás és védekezés - de győződj meg arról, hogy a speciális mozgásokat is elsajátítod a győzelem érdekében. Egy másik nagyszerű Utcai Harcos játék amelyet rögtön játszhatsz online a Vox Populi Vox Dei. Ebben a játékban egy vérfarkas vadásszal játszol akinek egyenként kell legyőznie a vérfarkasokat azért, hogy a játék végére jusson. Elég jó vagy ahhoz, hogy felkerüljön a neved a ranglistára?