Netes Játékok » Klasszikus Játékok » Space Invaders
9.2 / 10 - 782

Space Invaders

A Space Invaders egy Tomohiro Nishikado által tervezett arcade videojátékok ami 1978-ban jelent meg. A játékok ebben a kategóriában mind erre a minden idők klasszikusára vannak alapozva. Mind különböző stílussal és témával, de így is hűen maradtak az eredetihez.

Nagy választékot kínálunk a Flash Space Invaders típusú játékokból, amelyeket díjmentesen játszhatsz online. Ez a kategória tele van a legjobb online Space Invaders videojátékokkal, amelyeket csak az internet kínál. Ingyen játszhatod az összeset, szóval próbáld ki mind, amíg meg nem találod azt amelyik igazán tetszik. A Zombie Invaders 2 az eredetire hasonlító játék egy kis zombi csavarral. Ebben nem az űrből jövő idegeneket és űrhajókat kell elpusztítanod, hanem az összes zombit és a sírköveket. Ha rajongója vagy a Flash zombi játékoknak, akkor ezt feltétlenül ki kell próbálnod!
A gyűjteményünkből egy másik nagyszerű Space Invaders Flash játék a Star Defender. A legjobb dolog az egész játékban az, hogy fokozatosan a szintek letudásával újíthatod fel a fegyvertáradat. Erősebb lőszerrel jól fel leszel szerelve az idegenek hatalmas hullámaival szemben, amelyek a későbbi szinteken jönnek majd. Ha szeretsz játszani Space Invaders-t online, akkor szerintünk kedvelni fogod az összes játékot ebben a kategóriában. Idegen lövöldözésétől zombi pusztításig a grafikán túl minden a játékmenetről szól. Ez a fajta játék jó okból van még mindig jelen - nagy móka újra és újra játszani!