Netes Játékok » Mászkálós Játékok » Ugorj és Löjj
8.4 / 10 - 7924

Ugorj és Löjj

Ugorj át a szuper szinteken miközben lövöldözöl mindenre ami mozog. Ezekben a játékokban bármi lehetsz. Játsszál, mint egy viking a Viking 2-ben vagy mint egy aranyos kis kacsa a Szuper Kacsa Testvérekben!

Ha szereted az online Ugorj és lőj játékokat, akkor jó helyen jársz. Itt megvannak nálunk a legjobb online, ingyenesen játszható ugró és lövő játékok. Csak figyelmeztetünk, hogy ezek a játékok annyira addiktívak, hogy talán végül elég sok időt fogsz majd tölteni velük. Lehet, hogy újra és újra játszani fogsz majd, hogy felkerüljön neved a toplistára.
WinkWink
81%
A Black Beaks 2-ben egy gyümölcskoszorúkat gyűjtő tukánmadár vagy. Ez egy nagyszerű Ugorj és lőj játék, amely hódol összes platformer kedvenced előtt. Egy kicsit nehéz megszerezni a legmagasabb pontszámokat, de miután hozzászoktál a kezeléséhez, minden rendben lesz. Ha nem akarsz csőrös madár lenni, próbáld ki a Papa Louie-t vagy a Deep Freeze-t. Kategóriánkban mindegyik flash Ugorj és lőj játék ingyenesen játszható online. Annyi időt tölthetsz a játék titkainak felfedezésével, amennyit csak akarsz. A nagyszerű játékmenet és és a jó történetek mellett szerintünk végigugrálod és végiglövöd utad a győzelemig.