Netes Játékok » Ügyességi Játékok » Trambulin
8.3 / 10 - 631

Trambulin

Ezekben a játékokban gyakorolhatod a tökéletes ugrást. A játékokat általában meglehetősen egyszerű játszani, és egy időben igen szórakoztatóak is. Fantasztikus trükköket tudsz véghez vinni a színes trambulinokon. Vagy gyakorolhatsz csak egy sima ugrást is.

A trambulin Flash játékaink garantáltan elszórakoztatnak egy jó ideig. Nem számít, hogy sportos alkat vagy igazából, vagy nem, ezeket az online játékokat akkor is ingyen játszhatod. Szimpla pattogó játékoktól az összetettebbekig mindent megtalálsz ebben a kategóriában. Az ugrálás nagy móka, de trükköket is csinálhatsz a Trampoline 1-ben. A sok trambulin játék mellett az interneten, ez a jobbak közé tartozik szerintünk. Egy kis ideig elfog tartani még megszokod az irányítást, de ha ez sikerül, akkor garantáltan megszereted a kaszkadőr szintű mutatványokat!
A Circus Zebra-ban Jamesnek a zebrának segítségre van szüksége. Egy kis gyakorlással jól kéne teljesítened ebben a trambulin játékban. A játékmenet főleg az ugrálásról szól, de természetesen sok az extra is van benne, ami igazán szórakoztatóvá teszi. A Ugráló Paradicsom Fogó-ben egy trambulinnal ugráltatsz paradicsomokat a képernyőn keresztül az asztalra. Elég unalmasan hangzik, viszont nagyon jó móka! Nagyon jól kell kigondolnod, hogy a paradicsom, hogy ütődjön el a trambulintól a megfelelő távolságot és pályát bebiztosítva. Ez egy szórakoztató verziója a klasszikus trambulin Flash játéknak.