Netes Játékok » Ügyességi Játékok » Reakciós Játékok » Trükkös Viselkedés
8.6 / 10 - 854

Trükkös Viselkedés

Szeretni fogod ezeket a játékokat, ha a trükkös típus vagy. Ahhoz, hogy pontot szerezzél vigyáznod kell arra, hogy ne kapjanak el az ellenségeid. Ez egy iskolai tanár vagy egy bank alkalmazott is lehet. Settenkedj át ezeken a játékokon anélkül, hogy valaki meglásson!

Flash Ne kapjanak el játékaink nagyszerű módot adnak az időtöltésre. Néhányuktól alig bírsz ülve maradni - és mindegyik ingyenesen játszahtó online. Az orgyilkosoktól az óráról kisurranó diákokig, és az irodából kijutni próbáló dolgozókig számos különböző kalandot élvezhetsz itt, miközben a cél az, hogy ne kapjanak el.
Jó, ha megvan benned az óvatosság készsége, ha Ne kapjanak el játékainkat játszod, de a stratégiára és a taktikára is gondolni kell. Csak akkor menekülhetsz meg az összes ellenségtől (akik ugyan csak a főnökeid vagy a tanáraid), ha mindekettőben mester vagy. Egy kis gyakorlással képes leszel átjutni még a legkeményebb utolsó szinteken is. Ha azon gondolkozol, hol kezdd el, válaszd talán az Ultimate Assassin 2-t, amely ebben a kategóriában nagyszerű kezdetnek. Mind a Viszga Gondok, mind a Szökés Börtönből nagyszerű mód egy kis időtöltésre, miközben lopakodva próbálsz meg virtuális veszélyektől megmenekülni. Még soha nem volt ennyire szórakoztató, hogy megakadályozd, hogy elkapjanak. Próbáld ki a kategória egyik játékát ma, és találd ki, megvan-e benned, ami ahhoz kell, hogy ne találjanak meg, és így megnyerd a játékot.