Netes Játékok » Csajos Játékok » Totally Spies
8.1 / 10 - 4162

Totally Spies

A lányok a Totally Spiesból újból pörögnek! A híres kém lányok Sam, Alex és Clover egy küldetésen vannak, hogy megmentsék a világot. Hozd a kém készletedet, és segíts a kedvenc hőseiden ezekkel a rejtvényekkel. Jerrynek van egy új feladat a számodra!

A Született Kémek lányok rajongóinak elragadó lesz ez a kategória. A sok fejtörő és kirakós játékkal a Flash Született Kémek játékok elszórakoztatják a lány játékosokat majd egy darabig. Az összeset ingyen játszhatod az interneten. Készen állsz a kihívásra, hogy kisegítsd a lányokat? Az egyik kedvenc online játékunk ebben a kategóriában a Született Kémek Puzzle 4. Ebben sok fejtörő puzzle-t kellesz megoldanod a továbbjutáshoz. Csak a legokosabb játékosok képesek végigjutni az egészen.

A Született Kémek Puzzle 2 egy másik nagyszerű játék a Született Kémek show vagy a kirakós játékok rajongóinak. A sok különböző szinten keményen meg kellesz dolgoznod a továbbjutásért. Ezt és a többi játékot is ingyen játszhatod ebben a kategóriában, szóval nyugodtan próbálkozz a legmagasabb pontszám elérésével. Végül, ha készen állsz a végső kihívásra, akkor a Született Kémek Puzzle 5-et kell kipróbálnod. Ez a játék egy kis időt fog igénybe venni, de majd jó érzéssel tölt el, ha eljutsz a végső szintre. A Született Kémek rajongói garantáltan szeretni fogják az összes ingyenes Flash játékot ebben a szekcióban.