Netes Játékok » Iskolás Játékok » Lakberendezős Játékok » Tortadíszítés
9.6 / 10 - 3264

Tortadíszítés

Tortát sütni nagy móka lehet. Főleg a feldíszítésük jelent néha nagy kihívást. Az online díszítős játékainkkal annyit gyakorolhatsz, amennyit csak szeretnél, anélkül, hogy mosogatnod kéne utána. Légy te a főszakács és keverd össze a megfelelő hozzávalókat, válaszd ki a szép színeket a tortádhoz és készítsd el a gyönyörű díszítést. Mindenki számára aki szeret sütni a mi flash díszítős játékaink lesznek a tökéletesek.

Nagyon jó a top online tortadíszítős játékokból álló kategóriánk. A Flash sütős játékaink fogják csak próbára tenni a sütési tudásodat. Eltudod készíteni a tökéletes tortát? Ki kell próbálnod az egyik játékot ebből a kategóriából, ha úgy gondolod, hogy megvan mindened ahhoz, hogy mester díszítő legyél. Tökéletesnek kell lennie az összes tortának a Torta Mester 2-ben, az idő lejárta előtt! Aki szereti a torta készítést és díszítést, az garantáltan jól fog szórakozni. A sok rendelkezésre álló lehetőséggel garantáltan el leszel egy ideig, miközben megpróbálod feldíszíteni a tökéletes tortát. Ha elég jó, akkor még talán meg is adják a lehetőséget a felszolgálására.
Az egyik legjobb dolog a Tortadíszítés-ban, hogy kinyomtathatsz egy képet a tortáról, amikor befejezted az online díszítését! Ezáltal a torta öntetre rászánt idő nem fog feleslegesnek tűnni, mivel látni fogod a tortádat kinyomtatva is. Ha viszont másra vágysz, akkor próbáld ki a Cake with Fruit Decorations-t. Ebben a tortadíszítős Flash játékban gyümölcsöt kell a tetejére raknod, hogy valóban különleges legyen a torta. Ez az egyik legjobb tortadíszítős játék a kategóriában.