Netes Játékok » Szimulációs Játékok » Stratégiai Játékok » Tower Defence
9.2 / 10 - 3147

Tower Defence

Ezekkel a Torony Védelmi játékokkal taktikusnak kell lenned és a megfelelő stratégiát kell használnod a győzelemhez. A cél az, hogy megvédd magad a támadóktól. Ezt a védelmi tornyok elhelyezésével érheted el. Letudod küzdeni a támadóidat azáltal, hogy a megfelelő helyre rakod őket.

A háborús stratégiai játékok rajongóit lefogja nyűgözni a díjmentesen online játszható legjobb Flash torony védelem videojáték kollekciónk. A legjobb védd meg a tornyot Flash játékokat gyűjtöttünk össze. A tény, hogy egy fillért se kell költened a játszásukhoz, csak javít a dolgon. Lehet, hogy ismered már ezt a játékot. A Bloons Tower Defense 4-ben, meg kell védened a tornyot. Az első pár jelenet könnyű, de a végső szintek előtt jól át kellesz gondolnod a stratégiádat. Légy készen arra, hogy egy kis időt eltöltesz ezzel a játékkal.
Egy másik fantasztikus Torony Védelem Flash játék, amelyet online játszhatsz a Keeper of The Grove. Igazán különleges a grafika ebben a játékban. Ha jó a stratégiád, akkor az elején nem lesz gond, viszont tényleg át kell gondolnod, hogy mit csinálsz, ha megszeretnéd nyerni a játékot. Megtudod védeni az ellenségtől a kincset a Cursed Treasure-ben? Ez a védekező stratégiai játék lefog foglalni órákon át. Minden erődet és ügyességedet bele kellesz fektetned, ahogy a játék egyre nehezebb lesz. Megvan mindened ahhoz, hogy megvédd a bázist? Derítsd ki bármelyik játékban ebből a kategóriából.