Netes Játékok » Iskolás Játékok » Oktató Jellegű Játékok » Topográfia
9.1 / 10 - 4062

Topográfia

Teszteld le a földrajzi tudásodat ezekkel a topográfiai játékokkal. Meg tudod nevezni az Egyesült Államok összes városát? Milyen folyók és tengerek vannak Európában? Ezek a játékok egy izgalmas módon derítik ki, hogy mennyit tudsz a bolygónkról. Most csak remélheted, hogy elég figyelmet szenteltél az iskolában!

A legjobb Flash topográfia játék gyűjteményünk próbára fogja tenni a földrajzi tudásodat. Ha szereted a térképet nézegetni és a bolygó különböző részeit felismerni, akkor ezek a videojátékok pontosan neked valók. Az összes játék ingyen játszható ebben a szekcióban, szóval az összeset kipróbálhatod, amíg meg nem találod a kedvencedet. A Dél Amerika Országai játékban a dél-amerikai tudásod lesz letesztelve. Nem kell pánikolnod, ha nem sikerül elsőre eltalálni az összes kérdést. Újra és újra játszhatod a játékot, méghozzá ingyen, ameddig meg nem tanulod az összes országot és nem fogod befejezni tökéletes pontszámmal!
Egy globálisabb tapasztalatért próbáld ki a Találj Városokat-t, amely megköveteli a városok megtalálását a világ térképen. Ez egyszerűen hangzik, de meglepődnél ha hányan hibáznak. Annyiszor játszhatod újra, amennyiszer csak akarod, ameddig el nem találod az összes választ. Egy másik fantasztikus topográfiai játék a Európa Országai, amelyik próbára teszi a tudásodat Európáról. Garantáltan jól fogsz szórakozni miközben megtanulod a különböző tájak fekvését, bármelyik játékot is választod ebből a kategóriából. Milyen jól ismered a világot?