Netes Játékok » Vicces Játékok » Tiszta Arc
7.5 / 10 - 4954

Tiszta Arc

Ki ne szeretne tiszta arcot? Akkor is gyakorolhatod a dolgot, ha nincsenek pattanások az arcodon. Ha viszont vannak, akkor megtanulhatod, hogy hogy kell kinyomni azokat az arcod megsértése nélkül.

Az arcod tisztítása és a jólápoltság fontos a modern világban. Arctisztító flash játékaink ezt tudatosítják, miközben szórakoztatnak. Ezek a játékok nem valók mindenkinek, de azt javasoljuk, legalább egyszer próbáld ki őket, hogy lásd, miről is van szó. Bár nem mindegyik, de szerintünk sok játékos talál egy kis humort ezekben a vicces játékokban.
A Pattanások Eltűnnek! játékban az egeret használva kell a kurzort mozgatnod és pattanásokat kinyomni az arcon és a nyakon. Igen, gusztustalanul hangzik és egy kicsit furcsa, de te nem akarod tudni, hány pattanást tudsz kinyomni megadott idő alatt? Most anélkül kitalálhatod, hogy károsítanád az arcodat. Ez nem az egyetlen általunk kínált Arctisztító flash játék. Legjobb flash játékaink közül a másik a Tépd Ki A Szőrszállaimat, a higiéniáról szól. Ez egy egyszerű és aranyos játék, melyben csipesszel téped ki egy férfi bajuszát. A játék sokkal szórakoztatóbb, mint amilyennek hangzik. Ha van néhány perced, azt javasoljuk, próbáld ki. Ha nem, játszd valamelyik másik Arctisztító videojátékunkat online ingyenesen.