Netes Játékok » Kaland Játékok » The Simpsons
8.3 / 10 - 1178

The Simpsons

Mindenki szereti a Simpsons családot! Ezt a rajzfilmet Matt Groening hozta létre 1989-ben, és azóta 500 epizódot sugároztak le. Ez nemcsak a leghosszabb ideje futó animációs sorozatnak teszi meg, hanem a leghosszabb ideje futó sitcomnak is. Ezeket a játékok ez a műsor ihlette. Próbáld ki az összeset! DOH!

Nagyon sok fantasztikus címünk van ebben a kategóriában, ha A Simpson család flash játékokat szeretnél játszani. Sok különböző stílusú játék... minden játékos számára valami. A játékokat díjmentesen játszhatod ebben a szekcióban, szóval nyugodtan relaxálj és ne siesd el a dolgot a megfelelő Simpsons játék kiválasztásával. A Csupask Skate-ben Barttal játszhatsz egy gördeszkán. Természetesen meztelen vagy, de még így is nagy móka. A gördeszkás játékok rajongóit ez a játék annyira lefogja foglalni, hogy a toplista eléréséig meg se állnak. Tudsz segíteni Bartnak trükköket csinálni úgy, hogy ne kapják el a zsaruk?

Egy kicsit másért, de még mindig kihívóért próbáld ki a Összeroncsoló Labdák-t. Rombolnod kell ebben a játékban, ami biztonságos és nagyon sok szórakozással jár - szó szerint! Ha jó vagy, akkor eljuthatsz az utolsó szintre is. Ezt már egy csöppet nehezebb elérni, viszont még mindig könnyű, ha tudod, hogy mit csinálsz. Egy másik fantasztikus Flash Simpsons játék a Simpsons Arcade. Nagyon sok a változatosság benne és tuti, hogy órákra leköt majd. Bármelyik videojáték mellett is döntesz, szerintünk jól fogsz szórakozni az egyik szereplővel a népszerű rajzfilm show-ból.