Netes Játékok » Klasszikus Játékok » Tetrix
9 / 10 - 2161

Tetrix

A klasszikus Tetris játékot Alekszej Pajitnov hozta létre 1984-ben. A játék népszerűsége gyorsan nőtt, amikor megjelent a Nintendo Game Boy platformon. A játék célja az, hogy a hulló blokkokat a megfelelő módon halmozd fel, hogy megakadályozd a csúcson maradásukat. A vízszintes vonal el fog tűnni, ahogyan befejezted azt. Próbáld ki a különböző változatait ennek a klasszikus játéknak!

QuadQuad
82%
A Flash Tetris rajongóknak már nem kell többet keresgélniük. Megvannak a legjobb Tetris játékok, amiket játszhatsz online. Ha valami közelit szeretnél az eredetihez vagy az egyiket a sok variáció közül, nem gond, van valami mindenki számára. Ha komoly játékos vagy, akkor magas pontszámokat is el kell elérned a játékban. A Tetris Returns játszása közben élvezheted a fantasztikus játékmenetet amelyet ismersz és szeretsz. A hang-effektusok és a játék grafikája fantasztikus. Ez a játék tuti befog jönni a hardcore Tetris játékosoknak. Mennyi a legtöbb sor, amit kitudsz pucolni?
A klasszikus egy furcsa változataként próbáld ki a TetriSnake-et. Ahogy a név is sugallja, kígyók vannak a játékban. Ez valóban egy új elemet ad a játékmenetbe és új életet lehet a hivatalos játékba. Ha még távolabb szeretnél menni az eredetitől, akkor nézd meg a Ocean Bubble-t. Ez egy óceánban játszódik buborékokkal, nem tömbökkel, de a játékmenet ugyanaz. Szerintünk minden Tetris rajongónak tetszeni fog ez az adaptációja a klasszikus tömb hulló játéknak.
QubeQube
74%
ClixClix
67%