Netes Játékok » Sport Játékok » Tenisz
8.9 / 10 - 13628

Tenisz

Légy a következő Roger Federer vagy Serena Williams ezekkel az Online Tenisz Játékokkal. Hívd ki az ellenfeleidet egy izgalmas teniszre füvön, kavicson sőt akár homokon is! Egy szórakoztató módja a szervák gyakorolására akkor, amikor már túl hideg van a kinti játszmára!

Ha szeretsz online Flash tenisz játékokat játszani akkor a mi nagy játék gyűjteményünkben megtalálod a neked valót. A tenisz egy szórakoztató játék - főleg akkor, ha nem kell leizzadnod közben! A legjobb az egészben, hogy ingyen játszhatod ezeket a játékokat, online, bármikor! Ha rajongsz a pálcika-ember játékokért, akkor tutira bejön majd a Stick Figure Badminton. A grafika egyszerű, de ez része a játék varázsának. Megtudsz nyerni több mérkőzést egymás után? Győztesként kikerülni egyszerű, de kihívást is jelenthet.
Egy realisztikusabb tenisz szimuláció a Tennis. Egy kicsit gyakorolnod kéne a lövéseket, de ha készen állsz, akkor kipróbálhatod a keményebb módot, hogy lásd, tudsz e még mindig nyerni. Viszont vigyázz, ha egyszer elkezded ezt a játékot játszani, lehet, hogy túlságosan is lefog kötni! Ha szeretnél egy szimpla meccset játszani vagy egy egész tenisztornát, akkor próbáld ki a Tenisz Játék. Pár próbajáték után az összes ügyességedre szükség lesz a meccsek megnyeréséhez. Szerintünk jól fogsz szórakozni, bármelyik online tenisz játék mellett is döntesz.