Netes Játékok » Sport Játékok » Bár Sportok » Teke
8.2 / 10 - 3788

Teke

A tekézés egy nagyon népszerű sport, különösen az Egyesült Államokban. A legkorábbi formája a tekézésnek egészen az ókori Egyiptomban és a Római Birodalomba nyúlik vissza! Vedd fel a teke cipődet és ne essél ki!

A bóling egyike a legrégebben jelenlevő játékoknak, de még ma is nagyon népszerű. A nálunk megtalálható egjobb flash bóling játékok némelyikéről talán még nem is hallottál soha! A grafikák és a különböző típusú játékmódok számos különböző lehetőségéből választhatsz. Csak annyit kell tenned, hogy körülnézel, és láthatod, mennyi mindent kínálunk.
Számos bólingjátékunk egy bizonyos témára épül. Például a Tiki Bowling a Dóra, a felfedezőn alapul és Stitch a főszereplője, aki annyi pontot próbál gyűjteni, amennyit csak lehet. Ez egy gyerekeknek szóló bólingjáték, de megvan nálunk számos felnőtteknek szóló, sokkal realisztikusabb és emberpróbálóbb flash bóling játék is a legjobbak közül. Akár bólingozol a valóságban, akár nem, a sávok királya lehetsz, ha a mi nagyszerű bóling videojátékaink közül választasz. A Disco Bowling és a Hétköznapi Tekézés két népszerű darab, amelyet az emberek szeretnek játszani. Képes vagy elérni a tökéletes pontszámot? Csak úgy tudhatod meg, ha kipróbálod az egyik játékot magad is. A legtöbbjét nagyon egyszerű irányítani, könnyen és gyorsan megtanulhatod őket.