Netes Játékok » Kirakós Játékok » Válaszd ki és Kattints » Találd meg a Kulönbségeket
8.9 / 10 - 3307

Találd meg a Kulönbségeket

Észre tudod venni a különbségeket a két képen? Ezek a játékok mind az éles és gyors látásról szólnak. Egy zárt szem, egy más frizura, vagy egy kutya, amelyik hirtelen lilává változott. Ezeket észrevenni egyszerűnek tűnhet, de nagyon is csalóka. Jöjj rá magad, és jól szórakozz!

A Flash Találd meg a Különbségeket típusú játékaink kiváló alkalmat nyújtanak az agyad megtornáztatására. Néhány fénykép ezekben a játékokban egyszerűen lenyűgöző. Órákat fogsz eltölteni a különbségek megtalálásával. Időben megtudod találni az összeset? Játssz most és derítsd ki. Egy gyönyörű találd meg a különbségeket játékért nézd meg a Butterfly Fantasy-t. Ebben a játékban pillangók vannak. Csak egy bizonyos idő áll a rendelkezésedre az összes különbség megtalálására. Ha elég gyors vagy, akkor magas pontszámot érhetsz el.
IsisIsis
83%
Ha valami olyanra vágysz, amiben rejtély és bűnözés található, akkor a Daily Witness játékot kell kipróbálnod. Meg kell találnod a különbségeket ahhoz, hogy nyomokat gyűjthess amikkel megoldhatod a bűncselekményt. A trükk abban rejlik, hogy korlátozott az időd. Sok ügyesség kell a játék befejezéséhez. Egy másik nagyszerű találd meg a különbségeket Flash játék a Beach find 10 Differences. Itt a tengerparti jeleneteken kell megtalálnod az összes különbséget az idő lejárta előtt. Az első képek könnyűek, egyre nagyobb kihívást jelentenek majd a játék vége fele!