Netes Játékok » Csajos Játékok » Átváltoztatós Játékok » Tündéres Játékok
8.8 / 10 - 1244

Tündéres Játékok

Egy megfelelő divatos átalakítás mindig nagy szórakozás. De mi jobb annál, mint egy tündért átalakítani? A mi tündér átalakító játékaink a divat iránti szeretetet párosítják a tündérmesék csodálatos világával. Kapsz egy saját tündért, amelyet átalakíthatsz és eldöntheted, hogy hogyan nézzen ki a végén. Az összes tündér rajongónak ez az a játék kategória, ahol lennie kell!

A Flash tündér sminkes játékok rajongói garantáltan szeretni fogják a videojátékokat ebben a kategóriában. Sminkelni szórakoztató önmagában, de ha tündéreket is hozzáadsz a keverékhez, akkor még jobb lesz! Ha szereted a divatot és az öltöztetést, akkor biztosan találsz valami kedvelni valót ebben a tündéres videojáték kategóriában. Sok kreatív kombináció lehetséges a Szunidei Tündér Makeup játékban. A frizuráktól a ruhákig és cipőkig.. elég sok lehetőséged van a tündér kinézetével kapcsolatban. Ha készen vagy, akkor újból kezdheted az egészet, hogy még többet gyakorold a kreativitásodat.
A Angel Maker játékban át kell alakítanod egy angyalt. Ez nagy móka azok számára, akik szeretik a sminkes játékokat. A játékban nagyon sok a lehetőség, amiért szerintünk ez az egyik legjobb tündéres Flash videojáték amit játszhatsz online. Egy csöppet mélyebb játékért próbáld ki a Four Elements-et. Először rá kell jönnöd milyen elemű a karaktered, mielőtt megpróbálsz ruhát találni neki. Az elemük elárulja neked a viselendő ruhák típusát és színét.