Netes Játékok » Online Játékok » Táncos Játékok
8.4 / 10 - 5067

Táncos Játékok

Tehát úgy gondolod, hogy tudsz táncolni? Megvan minden ahhoz, hogy úgy mozogj mint Michael Jackson vagy Shakira? Ezekkel a játékokkal gyakorolhatod a mozgásodat és talán tanulhatsz is újakat. Mutasd meg mit tudsz és légy a következő legjobb táncos a környéken!

Szeretsz táncolni? Ha igen, imádni fogod elkezdeni a pörgést ingyenes flash táncjátékainkkal. Mindegy, milyen típusú játékokkal szeretsz játszani, ha olyan zeneőrült vagy, akinek azonnal járni kezd a lába, amint zenét hall, imádni fogod játszani ezeket a játékokat a karosszékedben ülve. Az egyszerűtől a komplexig mi mindenkinek kínálunk valamit.
A Jungle Jiggy az egyik legnépszerűbb táncos játékunk, melyet online játszatsz. Ebben a nyílbillentyűket használod, és meg kell próbálnod leütni őket, ahogy feltűnnek a képernyőn. Minél precízebb vagy ebben, annál több pontot kapsz. Ha „Tökéletes“ kombót kapsz, az igazán megnöveli pontszámaidat, és neved felkerülhet a toplistákra. Legjobb flash táncjátékaink listájának két másik legjobb eleme a High School Cheerleader és a Hip Hop Nincs Megállás. Nem számít, milyen táncokat szeretsz, játékaink mozgásban tartják lábaidat, és a zene ritmusára rázod, még akkor is, ha csak a számítógéped billentyűzetének nyíl billentyűit használod is. Ha egy őrült partira vágysz, és napfelkeltéig táncolni akarsz, válaszd bármelyik játékunkat a listáról, és kezdd el.