Netes Játékok » Sport Játékok » Szörfözés
8 / 10 - 1908

Szörfözés

Nézd meg ezeket az őrült wakeboard játékokat! Csinálj trükköket mint egy profi anélkül, hogy elhagynád az otthonod vagy anélkül, hogy vizes lennél. Versenyezz mások ellen és érd el a legmagasabb pontszámot.

A wakeboardozó Flash játékok sok mókát garantálnak. Ha elég jó vagy, akkor megcsinálhatod a legjobb trükköket és elérheted a legmagasabb pontszámokat. A játékok ebben a szekcióban mindenki számára érdekesek lesznek, akik szeretik a szörfös játékokat. A legjobb az egészben, hogy az összes online játékunkat ingyenesen játszhatod - még a többjátékos játékokat is. A Wakeboarding-ban ki kell kerülnöd az akadályokat és el kell találnod a rámpát, hogy kaszkadőr mutatványokat vihess végbe amikkel pontokat szerezhetsz. Megvan mindened ahhoz, hogy wakeboard bajnok legyél? Derítsd ki ezzel a játékkal. Annyiszor játszhat ingyen, amennyiszer csak szeretnél.

Próbáld ki a Jetski Rush-t a sok nedves és vizes mókáért a vízben. Ez bizonyos szempontból olyan, mint a többi Flash jet ski játék, de van amiben azért különbözik. Ha rajongója vagy ennek a játék műfajnak, akkor egyértelműen ajánljuk ezt a játékot. A Surf or Sink-ben meg kell győződnöd arról, hogy nem süllyedsz le a víz aljára! Ez a játék nagyon addiktív és órákon át fogod játszani. Ha elég jó vagy, akkor akár a toplistások közé is felkerülhetsz.