Netes Játékok » Sport Játékok » Szörf
8.2 / 10 - 1123

Szörf

Nincs mindenki egy óceán közelében, amin szörfölhet. Azoknak ajánljuk ezeket a laza szörf játékokat, akiknek ez nem adatot meg. Végezd el a legbetegebb trükköket, hogy lenyűgözd azt az aranyos lányt vagy fiút aki a strandról figyel téged. Ez a Surf Up!

Szörfre fel, haver! Ha megszeretnél lovagolni egy hullámot és ha ki szeretnéd deríteni, hogy mennyi energiával jár az óceánon való túlélés a hullámok legyőzése közben, akkor a megfelelő helyre jöttél! A legjobb Flash szörfös játékaink vannak az interneten. Játék tartalommal minden típusú játékos számára, biztosan találsz egy szörfdeszkás kalandot az idő mulatására. Ha hullámokat szeretnél meglovagolni és trükköket csinálni közben, akkor nézd meg a Surf's Up. Annál több pontot kapsz, minél több trükköt tudsz megcsinálni anélkül, hogy leesnél és összetörnéd magad. Megvan a tudásod ahhoz, hogy végigjuss a játékon? Nem sok ember képes rá!

Segítsd Doolynak meglovagolni a hullámokat a Dooly Surfing-ben. Vége a játéknak, ha leesel háromszor. Addig segítened kell a hősnek megharcolni a hullámokkal. A játékmenet egyszerű, de a játék nagyon addiktív tud lenni. A rajzfilmek rajongóinak a Hihetetlenül Vékony Jég való, amely egy szórakoztató szörfös adventúra, amibe hamar belejön az ember. Bármelyik szörfös Flash játékunkat is fogod játszani online, szerintünk fantasztikusan fogod érezni magad. Gyakorolj keményen és lehet, hogy sikerül felkerülnöd az egyik szörfözős játék ranglistájára is!