Netes Játékok » Asztali Játékok » Sudoku Játékok
9.3 / 10 - 532

Sudoku Játékok

Megvan az ügyességed ahhoz, hogy befejezd ezeket a Sudoku rejtvények? A cél az, hogy kitöltsd a rácsot az összes számmal egy logikus módon. A Sudoku Japánból származik, ahol ez már 1986 óta egy nagyon népszerű kirakós játék. Könnyű megtanulni, nehéz mestere lenni!

A kirakós játékok rajongóit a Sudoku Flash játék gyűjteményünk garantáltan elszórakoztatja majd. Mindenféle ügyességi szintű játékunk van. Mindegy, hogy ha még új vagy az e fajta játékok terén vagy ha már évek óta játszod ezeket, akkor is lesz egy megfelelő kihívású játék a számodra. A legjobb, hogy az összes játék díjmentesen játszható! Egy igazán egyszerű játékért próbáld ki a Sudoku 2. Ebben minden megvan, amit a Sudokuban szeretsz, a sok extra nélkül. A játék rajongóinak ez annyira szórakoztató lesz hogy azt fogják kívánni, bárcsak ne lenne vége. De csak semmi pánik, van más nagyszerű Flash Sudoku videojátékunk is.
Egy másik nagy játék a Sudoku Original, amely az eredeti számos játék, amelyet online játszhatsz. Ha elakadsz, akkor a játék add tippeket amelyekkel tovább mehetsz. A legnagyobb kihívásért próbálj végigjutni a játékon a tippek használata nélkül. Elég jó vagy ehhez? Egy tematikus változata az online játszható Sudoku Remote. A játékmenet az az amit ismersz és szeretsz, de egy kis extra is van a játékban, amely elszórakoztat játszás közben. Garantáltan nagy lesz az élvezet bármelyik Sudoku játék mellett is döntesz.