Netes Játékok » Szimulációs Játékok » Stratégiai Játékok » Stratégia
10 / 10 - 65535

Stratégia

Ezek az online stratégiai játékok egy kicsit több eszet igényelnek, mint a többi játék ezen az oldalon. Tényleg tervezned kell, hogy legyőzhesd az ellenséget azáltal, hogy okosabb és stratégikusabb vagy. Legyen szó akár egy 1917-es háborús játékról, vagy a Római Birodalom idejéből szóló játékról.

Ha szívesen játszol Flash stratégiai játékokat, akkor szeretni fogod ezt a kategóriát. Megtaláltuk a legjobb háborús játékokat a számodra. Viszont vannak erőszak mentes stratégiai játékaink is. Bármelyik típusú játékmenetet is kedveled, garantáltan találsz egy neked való játékot ebben a kategóriában. Megpróbálhatod felszabadítani Franciaországot a második világháborúban a Warfare 1944 játékban. Nézd meg a saját és az ellenség csapatait rendesen, majd találj ki egy jó stratégiát, hogy a németeket legyőzve eljuss Normandia tengerpartjáról egészen Párizsig.
10661066
90%
Egy régebbi háborúért próbáld ki a Warfare 1917 játékot. Ebben a játékban a csapataid morális állapota a fontos - majdnem annyira, mint az egészségi állapotuk. Egy nyerő stratégiára lesz szükséged, hogy eljuss ennek a fantasztikus Flash háborús játéknak a végére. Ha egy többjátékos stratégiai játék után kutatsz, akkor már nem is kell tovább keresned, próbáld ki a Goodgame Empire-t, amely nagyon sok lehetőséggel és funkcióval van ellátva. A tény, hogy más emberekkel játszhatsz a világ bármelyik tájáról még izgalmasabbá teszi a dolgot. Megvan mindened ahhoz, hogy egy olyan tábornok legyél aki az összes harcból győztesen tud kimászni?