Netes Játékok » TV & Filmek » Southpark
8 / 10 - 604

Southpark

Southpark egy nagy kedvenc sok ember között. Ha rajongója vagy ennek a rajzfilmnek akkor biztosan élvezni fogod ezeket a kiválogatott Southpark játékok. Néhány játékban a cél megölni Kennyt. Próbáld ki, és légy kreatív ezekben a tradicionális Southpark rajzfilmen alapuló játékokban. Ha nem szeretnéd látni, ahogy Kenny meghal, akkor kevésbé erőszakos flash játékokat is játszhatsz. Viszont kreatívnak kell lenned az összes online Southpark játékunkban!

Itt találhatod meg a legjobb Flash Southpark játékokat az interneten. Nézz körbe és látni fogod, hogy sok fáradságot áldoztunk arra, hogy a legjobb játékokat gyűjtsük össze. Mindenki számára van valami ebben a kategóriában, mind különböző játékmenettel. A Csináld ki Kennyt!-ben úgy segíthetsz befejezni az összes epizódot, hogy megölöd Kennyt - újra és újra. Mennyire tudsz kreatív lenni, amellett, hogy segítesz megtartani ezt a tradícióját a mesének? Sok kedvenc Southpark karaktert fogsz látni ebben a játékban. Egy hasonló játék a South Park Kill Kenny, amely különböző grafikát és szinteket kínál.

Egy csöppet kevésbé erőszakos, de még mindig nagyon szórakoztató játékért a South Park Candy Factory-t javasoljuk a számodra. Ez egy klasszikus Southpark kalandjáték. Elképesztőek a részletek a játékban. Nyugodtan díjmentesen újra és újra játszhatod a játékot és meglátod, hogy miért ez az egyik legnépszerűbb Southpark Flash játék az interneten. Bármelyik karakter is a kedvenced a műsorból, a mi Southpark játék gyűjteményünk garantáltan lefoglal majd egy jó ideig. Néhány játék elég addiktív, szóval csak óvatosan és figyeld közben az órát, nemhogy sok időt töltesz majd játszással.